Tänään se sitten vihdoin alkoi, nimittäin TOKO harkkakisa kurssi. Kouluttajina Virve Sormunen ja Riitta Janatuinen-Korri. Mukana kaikkiaan 5 lagottoa:Ferro, Banjo,Allu, Bella ja Carlo.

Ferron kanssa otettiin liikkeet läpi kisannomaisesti.

Seuraaminen: Alussa vähän haahuilua, mutta nopean ojennuksen jälkeen seurasi hyvin. Ekassa pysähdyksessä ei tehnyt perusasentoa, mutta muuten teki hyvin.

Liikkeestä maahan: Ei meinannut mennä maahan sitten millään. Tähän saatiin neuvoksi takapalkan käyttöä. Sitä pitää muutenkin harrastaa.  Kannattaa varmistella maahanmenoa, eli hidastaa käskyn kohdalla. Tästä menee kisassa -2 pistettä, mutta parempi se kuin nollat.

Luoksetulo: Pysähtyi, mutta tosi pitkän matkan jälkeen. Vauhti hyvä, ehkä vähän liiankin.  Takapalkkaa tähänkin. Itseni on muistettava käskyn äänensävy, se vaikuttaa selvästi.

Liikkeestä seisominen: Ei suostunut seisomaan, vaan seurasi sitkeästi. Tähänkin takapalkkaa. Tässäkin kannatta varmistella pysähtymistä eli hidastaa kävelyä.

Nouto: Ferro nouti tosi hyvin. Vähän pyöräytti kapulaa suussa, mutta paras nouto pitkästä aikaa.

Kaukokäskyt: Oli liimaa maassa, eli Ferro ei suostunut istumaan. Kotona tekee hyvin, eli treeniä häiriön alla ja oudommissa paikossa. Pitäis lisäski saada kaukkarit kivemmiksi jollain keinolla.

Hyppy: Hyppy meni hyvin. Jäi aika lähelle estettä istumaan, mutta ei haitannut suoritusta vaan hyppäsi kevyesti takaisin.

Ferro käyttäytyi heti odottelusta lähtien samalla tavalla kuin kisoissa, eli hirveä huomion hakeminan ja rapsutusten kerjääminen.  Riittan mielestä kokonaisuus hyvä, ollaan tehty oikeita asioita. Hymy 

Viikko aikaa kokeeseen, eli nyt nuo jäävät ja kaukkari kuntoon, sekä luoksetulo.