Tänään oltiin taas Korsossa raunioradalla. Ferrolla oli kolme maalimiestä piilossa siten, etten tiennyt etukäteen missä ne radalla ovat. Kaikilla maalimiehillä oli palkaa ja lupa palkata sen jälkeen kun minä olen antanut luvan.

Sää oli kostea, mutta onneksi sade hellitti. Tuuli tuli radalle sisääntulosta katsottuna vasemmalta radan takaa. Ferro on selvästi oppinut tuntemaan Pipsan komennon "seuraava koira", sillä heti sen kuullessaan se alkaa komentaa minua.Aika hyvin se kuitenkin malttaa tulla hinassa radalle.

Lähetin Ferron ensin tutkimään sisääntulosta katsottuna oikeaa etureunaa. Ferro meni hienosti minne lähetin sen, sieltä ei kuitenkaan ketään löytynyt. Sitten annoin sen jatkaa vasemmalle päin ja hienosti Ferro löysi ensimmäisen maalimiehen kumollaan olevien petonirenkaiden rivistä "oven" takaa. Ilmaisu oli hyvä. 

Otin Ferron hetkeksi haltuun ja lähetin tutkimaan oikeaa reunaa. Aika pian Ferro sai hajun edestäpäin ja löysi maalimiehen piilosta petonielementti kasan alta. Ilmaisu jälleen hyvä.

Jälleen lyhyen haltuunoton jälkeen, lähetin Ferron alueen etelä osaan ja siitä lennossa taas vasemmalle. Ferro teki mielestäni hyvää työtä, malttoi haistella ja kuunnella minua.  Kolmas maalimies löytyi puisen kelan sisältä pressun oven takaa. Ferro selvästi löysi maalimiehen, mutta yritti ensin ilmaista hänet pressua raapimalla. Haukku tuli kunnolla vasta kun vähän raotin pressua. Tämä oli ensimmäinen umppari (umpipiilo) Ferrolle tänä keväänä. Jatkossa otetaan enemmän uppareita ja yritetään saada Ferro ilmaisemaan ne kunnolla.

Ferron ja minun tavoitteeksi oli alun perin tälle kaudelle suunniteltu raunio koetta, mutta nyt sovimme tavoitteeksi saada paukkuarkuus kuriin. Siinä on treenattavaa sarkaa aivan riittävästi.