Tänään oli vuorossa jälleen raunio treeni. Ferrolla oli neljä maalimiesta (oikeasti kaksi, jotka vaihtoivat paikkaa). Ensimmäisellä maalimiehillä ammuttiin minun käsimerkistä, niin että Ferrolla oli selvästi haju maalimiehestä. Maalimies oli kyljellään olevan kaivonrenkaan sisälle eli helppo maalimies. Heti ampumisen jälkeen Ferro ensin yritti suunnistaa pois alueelta, mutta käskystä tuli hienosti sivulle. Odotin hetken ja lähetin uudelleen. Ferro oli sitä mieltä että tästä en liikahda mihinkään. Siirryin vähän eteenpäin ja lähetin uudelleen. Parin käskyn jälkeen lähti töihin ja löysi hienosti maalimiehen jolta sai palkan heti ilman haukkumista.

Toinen maalimies oli traktorin renkaiden sisällä ja pien pyörimisen jälkeen paikansi hienosti , haukkumista ei tässäkään paljoa vaadittu vaan palkattii melko heti.  Kaksi seuraavaa piiloa oli niin, etten tiennyt niiden tarkkaa sijaintia. Ferro teki töitä jo ihan normaaliin tapaan ja löysi maalimiehen vähän raollaan olevan oven takaa maan sisään kaivetusta poterosta.

Neljäs maalimies oli siinä mielessä haastava, että Ferron mielestä kolme maalimiestä löydetty ja hommat lopu siihen. Käskin sen etsimään ja lähtihän se ihan hyvin ja löysi viimeisenkin maalimiehen. Huomaa kyllä että Ferron kanssa on pitkään treenattu niin että aina ollut enintään kolme maalimiestä.

Ferro kyllä tekee töitä ja hakee hyvin, mutta vauhtia ja intoa pitäis saada vähän enemmän. Niinpä viimmeksi otettiin vielä yksi maalimies näkölähdöllä ja sille huippu palkka (kissan ruokaa :) ). Nyt sitä vauhtia kyllä piisasi!

Aivan treenien lopuksi otettiin vielä ampumista. Ferron kanssa lähdin kävelemään raunioiden ohi menevää tietä ihan rauhassa. Kolme laukausta ammuttiin ja Ferro ei reakoinut yhteenkään oikeastaan mitenkään!!! Ainoastaan vähän nosti päätään ja jatkoi saman tien eteenpäin kiskomista niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hihnan päässä on ilmeisen turvallista olla vaikka ammutaankin.

Seuraavan raunion treenin suunnitelmana on että ensimmäinen maalimies etsitään normaalista ja toinen maalimies otetaan näkölähtönä ja sen aikana ammutaan.

Treenit olivat mielestäni varsin onnistuneet. Harvi vain että aika monelle porukastamme oli tullut esteitä ja paikalla oli vain puolet porukasta.