Tänään oli aika löhöpäivä. Aamulenkillä pojat juoksivat vapaana metsässä ja iltapäivällä käveltiin kylään. Kyläilyreissun jälkeen mentiin hetkeksi koirapuistoon ja sen jälkeen viereiselle kentällä vähän treenaamaan. Ferron kanssa otin ensin paikallaolon niin että olin itse reilut 3 min piilossa Immun kanssa, jota piti koko ajan viihdyttää heittämällä nameja ruohikolle. Ferro pysyi hyvin paikallaan, vaikka yksi nuori kundi kävili meidän välistä ja 10 metrin päästä meni yksi koirakko lenkillä ohi. Ihmettelivät selvästi miksi koira makaa yksi keskellä hiekkakenttää eikä ihmisiä näy missään. Olin nimittäin pallonheittoa varten tehdyn seinämän takana piilossa ja kurkin sen lautojen välistä mitä Ferro puuhaa. 

Toisena liikkeenä harjoiteltiin liikkeestä maahanmenoa. Tässä meillä on tehotreenin paikka, sillä Ferro on parissa viimmekokeessa jäänyt seisomaan. Nyt treenataan niin, että Ferro saa palkan heti kun menee maahan ja välillä laitan namin samalla maahan kun annan käskyn. Immu seuraili kokoajan kintereillä ja vaati oman osansa nameista.

Lopuksi muutama luoksetulon pysäytys. Pitää tosissaa alkaa treenaaman takapalkalla, menee aika pitkäksi ennen kuin Ferro pysähtyy.