Tänään Ferro pääsi vihdoin lempiharrastuksensa pariin. Raunio treenit alkoivat talvitauon jälkeen. Paikalla oli viisi koirakkoa.  Kaikille koirilla oli kolme maalimiestä.

Ferro oli vuorossa kolmantena ja heti autosta otettaessa se oli suin päin ryntäämässä radalle:). Aika hyvin se kuintenkin radalle mentäessä malttoi mielensä ja sain sen hienosti sivulle istumaan. Kun siitä palkkasin niin Ferro totes että jes, nyt saan mennä! No, eihän se niin mene, pitää odottaa se käsky. Pienen pyrähdyksen jälkeen Ferro tuli aika hyvin käskystä takaisin (huomattava parannus viimmekevään ekaan treeniin, silloin jouduttiin ottamaan kaikki maalimiehet pois, kun poika ei malttanut kuunnella ollenkaan vaan juoksi ympäri rauniota kevättä rinnassa).

Ennen uutta lähetystä Ferro saikin jo hajun ensimmäisestä maalimiehestä ja käskyn saatuaan meni suoraan petonikasan alla olevan maalimiehen luo. Ferro ilmaisee haukkumalla ja haukkuikin tosi hyvin ja pitkään. Minulta luvan saatuaan maalimies palkitsi sen.

Tämän jälkeen lähetin Ferron tyhjälle alueella ja hyvin se lähti oikeaan suuntaan. Aika äkkiä totesi ettei täältä ketään löydy. Sitten lennosta seuraavalle maalimiehelle ja sekin oli jälleen elementti kasan alla. Tämä myös sai hyvät haukut ja palkkasi luvan saatuaan.

Kolmas maalimies oli selvästi kauempana ja Ferro etsi aika laajalta alueelta. Irtosi hyvin ohjaajasta (vähän liiankin) ja löysi maalimiehen putken sisältä. Haukkui kauan, sillä en ehtinyt heti paikalle palkitsemis lupaa antamaan.

Kaikkiaan treenimeni aika hyvin, ollakseen kevään ensimmäinen. Yksi alue jäi tarkistamatta, mutta niin se taisi jäädä suurimmalta osalta muitakin. Hajuja siltä suunnalta ei tullut.