Pitkästä aikaa päästiin mukaan rauniotreeneihin.  Treenaus olosuhteen oli haastavat, sillä ei tuullut yhtään. Ferro sai tehdä töitä ihan kunnolla löytääkseen maalimiehet.Kaikki maalimiehet oli sijoitettu radan oikealle puolelle.

 Ensimmäinen maalimies oli lähetyspaikan lähellä kumoollaan olevan metallisen kaapisoton keskimmäisessä kaapissa. Ferro aika pian löysi oikean kohteen, mutta missä siellä maalimies oli niin siinä meni hetki paikallistaessa.

Toinen maalimies oli elementti kasan alla ja se löytyi suhteellisen helposti. Kolmas olikin sitten vaikeampi, sillä se olli elementti renkaan sisällä ja hajua siitä ei meinannut saada.

Ferron työskentely oli intensiivistä ja seurasi hyvin kaikki ohjeitani. Ohjaaminen on todella helppoa. Sen työskentelyä oli kiva seurata, sillä näki että se teki tosissaan töitä löytääkseen maalimiehet. Joillakin koirakoilla on ollut havaittavissa, että ne käyvät ensimmäisinä tarkastamassa ne paikat joissa niillä on maalimiehet aikaisemmin ollut, tätä en Ferrossa ole huomannut.