Lähes koko porukka oli vaihteeksi koossa Ojangossa. Ensimmäisenä vuorossa olivat Nemo ja Justus, joiden kanssa tehtiin kokeen omainen treeni. Kummatkin ovat menossa parin viikon päästä VAPEn järjesteämään rauniokokeeseen.

Ferron kanssa tehtiin kuitenkin enemmän TOKO painotteinen treeni. Ensin tehtiin seuraamista niin, että Leena (Retu lagoton omistaja) naksautti naksulla kun Ferro teki hyvin. Näin itse pystyin liikkumaan kokeen omaisesti, ei tarvinnut yrittää katsoa kuinka Ferro tulee. Hyvin Ferro tuntui ymmärtävän naksauksen, vaikka en sitä itse tehnyt.

Sitten luoksetuloa pysäyteksellä, niin että lihapulla lentää heti taakse. Nyt Ferro alkoi ennakoida, eli pysähtyi vähän ennen merkkiä. Otettiin muutama läpijuoksu ja sitten taas pysäytyksellä. Pitää varmaan itse alkaa ennakoida käsimerkkiä ainakin kokeessa!

Liikkeestä seisomaan alkaa olla vähän ongelma. Ensin kokeilin ilman apuja, mutta Ferro ei pysähtynyt vaan jatko seuraamista. Muuta kerta niin, että avitin näyttämällä kädellä, auttoi mutta ei riittävän tehokasta.(Illemmalla tyhjässä koirapuistossa tein muutaman kerran niin, että heitin lihapullan taakse sammalla kuin annoin käskyn, tämä tehosi ja Ferro alkoi pysähtyä taas käskystä!!! ).

Lopuksi pari noutoa, tämä on toistaiseksi hanskassa!!