Kävimme Tuusulan puolella, Paijanummen hautausmaan parkkipaikalla treenamassa. Täällä käymme aika harvakseltaan, joten ajattelin että siinä olisi hyvä tehdä kisan omainen treeni ennen sunnuntain koitosta.

Paikalla oli jo KKH:n VOI-ryhmän koirakot tekemässä myös kisanomaista treeniä. Pääsin Ferron kanssa mukaan heidän paikalla oloonsa ja ryhmän lopetettua hyödyntämään heidän valmista kehäänsä. Riikka vielä lupautui toimimaan liikkeenohjaajana!

Tein ennen kehään menoa Ferron kanssa muutaman liikkeen helpotettuna, ihan vain muistin virkistykseksi.

Paikalla makuu meni hyvin, ei mitään ongelmia. Loppuun asti liikettä en vienyt, vaan vapautin Ferron makuulta. Paikalla makuu alkaa olla nyt aika varma, kunhan vain saadaan porukalla jatkossakin paikalla olo treeniä niin että aika on pitempi kuin 3 min.

Seuraaminen meni ok. Tosin ei tehty kovin pitkiä suoria seuraamisia.

Liikkeestä maahan menossa Ferro jälleen siirtyy liian paljon eteenpäin, mutta menee onneksi maahan.  Treenattavaa siis tällä saralla.

Luoksetulossa jostain syystä Ferro lähti perään, vaikka olisi pitänyt jäädä odottamaan. Muuten liike meni ok, saisi silti pysähtyä nopeammin.

Liikkestä seisominen meni nyt hienosti, pysyi paikallaan jopa sen ajan kun kävin sen takana!

Noudon kanssa ei mitään ongelmaa, kaukkarit sen sijaan vaativat taas vähän omaa muistamista. Istu käsky menee hyvin, mutta maahan käskyn sanoin liian korkealla äänellä joten ei tehonnut. Yleensä sanonkin sen matalammalla äänellä, mutta jostain syystä tänään tuli korkealla äänellä.

Hypyn yhteydessä Ferro taas jäi haistelemaan esteen taakse ja muutenkin tuntui vähän takkuavan. Pitäisi vain useammin päästä oudolla esteellä ja paikalla treenaamaan. Lopuksi hyppy kuitenkin ok.