Alkuvuosi on mennyt motivaation keräämiseen ja erilaisten kirjojen lukuun. Yhden kirjan sain joululahjaksi eli Pentti Vilanderin Koirankorjaus kirjan ja toisen ostin itse eli Tuire Kaimion Koirien käyttäytyminen.

Vilanderin kirja on parhaillaan kierrossa koirapuiston vakio jengillä ja Kaimion kirja minulla junalukemisina.  Kummassakin paljon hyvää asiaa, mutta  muistettava soveltaa omaan koiraansa.

Eilen pesin (vihdoin) koulutus liivini jonka vetoketju syksyllä alkoi temppuilla. Valitettavasti pesun jälkeen temppuilee edelleen, eli ei muuta kuin uutta vetoketjua metsästämään!!!

Eilen sattumoisin törmäsin tv-ohjelmaan nimeltä Koira-TV. Kävelin töissä aukiolevan tv:n ohi puoli yhden maissa ja huomasin siellä pyörivän ohjelman jossa selvästi koulutettiin koiraa. Kotona piti heti katsoa mikä ohjelma kakkoselta siihen aikaan tuli.  YLEn Elävästä arkistosta sitten tuon ohjelman löysinkin haulla koirakoulu. Koira-TV on kuudesta 10 minuutin ohjelmasta koostuva kokonaisuus. Kannattaa käydä vilkaisemassa : http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=1&ag=84&t=558 

Koirapuisto kaverimme seropi Viivi ja omistajanssa Sirpa ovat myös innostuneet tokosta ja aloittavat Heiluhännissä helmikuulla kurssin. Heidän kanssaa aiomme yhdessä treenailla kevään aikana.

Huhtikuulla on Porvoossa toko-koe johon on tarkoitus ilmoittautua. Jospa sieltä saisi sen AVOn ykkösen :).