Lähdettiin Ferron kanssa uuteen paikkaan treenaamaan. Paikka ei oikeasti uusi, mutta ei vuoteen olla siellä käyty treenaamassa. Suunnitelmissa oli tehdä useita lyhyitä treenejä, jotta Ferron mielenkiinto säilyy.

Paikalla makuu jäi tälläkertaa väliin, kun kentän reunassa ei ollu mahdollisuutta mennä piiloon. Aluksi otettiin lyhyt seuraaminen tieheillä käännöksillä, tällä Ferron saa aikahyvin "hereille". Aluksi treenasimme hyppyä ja se meni ihan hyvin.

Luoksetulon pysäytyksessä yritän ottaa takapalkka avuksi, siinä meillä on haasteena saada Ferro odottamaan lupaa, nyt menee samantien palkalle (paitsi jos on hihnan pätkän päässä kiinni). Tätä treenattiin aika paljon. Luoksetulon pysäytystä otettiin vielä ilman tuota takapalkkaa siten, että heitin palkan samalla kuin annon pysäytyskäskyn (käskynä käsimerkki joka näyttää namin heittämiseltä). Ferro pysähtyi pääsääntöisesti aika hyvin. Kerran teki läpijuoksun, mutta sekin johtui todennäköisesti siitä, että aurinko paistoi minun takaani niin, että Ferro ei merkkiä nähnyt.

Liikkeestä maahanmenossa pitää palata ihan alkuharjoituksiin. Nyt Ferro hiippii maatamyöten vähän eteenpäin, ennen kuin jää paikalleen.

Noudossa on taas vähän motivaation puutetta. Ferro ei tahdo ensimäisellä käskyllä lähteä noutamaan. Nyt pitää kapula saada jotenkin houkuttelevammaksi.

Hetken tehtiin myös treeniä merkiltä oikealle lähettämisessä. Ferro istuu merkillä ja kummallakin puolella parinmetrin päässä on kipot joissa vain oikeanpuoloisessa on palkka.  Välillä Ferron piti käydä tarkistamassa myös vasemmänpuoloinen kuppi (jos olin vievinäni sinne ensin palkan), mutta aika hyvin poika osasi mennä oikealle kipolle. Oikeaa puolta treenataan tämä viikko, ja ensi viikolla pitäisi siirtyä vasenta suuntaa opettelemaan.

Lopuksi treenattiin muutamakerta ruutuun lähettämistä. Ferro menee hyvin, kunhan nami on paikallaan alustanpäällä. Nyt pitäisi poika vielä saada jäämään ruutuun, tulee saman tien takaisin luokseni kuin on namin syönyt. Lopuksi jätin Ferron ruutuun maahan ja lähdin itse tekemään seurantakaaviota. Tein kaavion kahteen kertaan ja vasta toiselle kutsuin Ferron seuraamaan. Meni ok.

Välillä leikittiin ja otettiin muutama hyppykin (se kun on Ferron mielestä mukavaa). Lopuksi kunnon narunheitto leikit ja kissanruokapurkki palkaksi.

Sää oli mukavan aurinkoinen ja yllättävän lämmin. Itselle tuli jopa hiki treenatessa. Kentällä oli muutama jalkapallon pelaaja toisessapäässä ja aikapaljon meni lenkkeilijöitä ohi koirien kanssa tai ilman. Ferro ei onneksi noista juuri häiriintynyt, vähän piti seurailla ohimeneviä koiria, mutta pysyi onneksi hyvin sivulla.