Hitsi kirjoitin tähän jo pitkän tarinan ja sitten onnistuin sen hukata!!! Kirjoitan nyt vain lyhennelmän, katsotaan jos myöhemmin jaksan täydentää tekstin.  Hitsi, olin siis kirjoittanut pitkän tarinan!

Viikonloppu sujuis siis toko kokeitten merkeissä. Sekä lauantaina, että sunnuntaina oltiin Porvoossa kisaamassa yhdessä monen muun lagoton!  Meidän tulokset eivät olleet hurrattavia lauantaina pohjanoteerarus 102,5 pistettä ja sunnuntaina 126 pistettä (tosin se on tähän astisista AVO-kisoista meidän paras!). Kumpanakin päivänä Ferro hyvän alun jälkeen menetti mielenkiintonsa ja "kuulunsa". Kumpanakin päivänä oli kuitenki onnistumisiakin: liikkeestä maahan meno 9,5 ja 9, paikallaolossa pysyi kumpanakin päivänä (lauantain kuitenkin sähläsi sekä maahan menossa , että sivulle tulossa ja ryömi taaksepäin makuulla olossa) pisteet 5 ja sunnuntain 10! Sunnuntain pistemäärä olisi ollut parempi jos poika olisi tehnyt liikkeet ekallakäskyllä, mutta aika paljon jouduin antamaan tupla käskyjä. Nouto oli täysin hukassa kumpanakin päivänä, kapula ei kiinnosta Ferro pätkääkään!!

Lagotot menestyivä viikonloppun hienosti. Julia ja Fata tekivät sunnuntaina lagottojen toko historian parhaan tuloksen : ALO1 pistein 195 ja toinen tila samoilla pisteillä voittajan kanssa. Hienoa Julia ja Fata!!

Yön yli nukuttuani päätin tänään kokeilla treenata Ferron kanssa hyppynouto, sillä hyppy on ollut aina Ferron lempi liike. Se kannatti, sillä Ferro teki liikkeen hienosti!  Kapula on näköjään paljon kivempi kun sen kanssa saa hypätä!

Lisäksi treenattiin tunnistusnoutoa. Ensin vein kaksi kapulaan valmiiksi ja heitin oman kapulan selvästi niiden oikealle puolelle. Ferro haki oman hienosti. Sitten ajatelin ottaa riskin ja kokeilla viedä omani valmiina olevien viereen ja Ferro toi taas oman. Nälkä kasvaa näköjään syödessä, sillä vielä piti kokeilla vaihtaa oma kapula vieraiden keskelle ja jälleen Ferro toi oman. Tähän olikin sitten hyvä lopettaa treeni ja jättää suoritus pojan päähän hautumaan.

Itselle ja uskoisin että Ferrollekin oli kiva tehdä pitkästä aikaa uusia juttuja. Nyt ajattelinkin hetkeksi keskittyä enemmän VOI-liikkeisiin ja palata taas jokin ajan päästä AVO-liikkeisiin. Häiriö treeniä on joka tapauksessa saatava lisää!