Kun kerran eilen kerroin että tänään treenataan niin pakkohan se oli. Ensin kuitenkin tehtiin Ferron kanssa tunnin metsälenkki, josta poika nautti täysin rinnoin vaikka vettä tuli ihan riittävästi.

Lenkin päätteksi treenattiin lyhyesti kadulla kodin edustalla. Ensin neljä kertaa luoksetulo pysäytyksellä kisa matkalla niin että heitän lihapullan Ferron taakse (pysäytys merkki on sama liike kuin heitän lihapullan). Ensimmäisellä kerralla pysähtyminen meni pitkäksi, toisella kerralla osui pysähtyi heti!! Kolmannella kerralla Ferro ennakoi, eli lähti enne lupaa. Eikun koira takaisin lähtöpaikan merkille. Nyt odotutin tarkoituksella vähän pidempään ennen luoksekäskyä; pysähtyi hienosti heti merkistä. Kolmaskerta lähes täydellinen suoritus, tosin pysähdyksestä heti takaa lihapullaa etsimään. Luoksetulon pysäytystä treenataan seuraaviin kisoihin saakka näin, eli lihapulla lentää heti.

Seuraavaksi treenattiin AVOn kaukokäskyjä. Ensin palkka heti ekasta istumaan noususta, tosin Ferro liikkui eteenpäin joten ei ekasta saanut palkkaa. Takaisin oikeaan paikkaan ja uusi yritys. Nyt nousi istumaan oikein ja sai siitä heti palkan. Tätä muutama kerta ja lopuksi koko sarja, joka meni hyvin. Palkkasin ja vapautin Ferron maasta, tämä siksi että Ferro on alkanut taas ennakoida istumaan nousua.

Keräsin merkit kadun varresta ja menin hakemaan noutokapulaa, mutta sitä ei ollutkaan missään! Tai no olihan se, mutta en heti huomannu että Ferro seisoi vierelläni kapula suussa:). Hyvä niin, sillä vähän jänskäsin suhtautumista noutukaulaan sillä viikon verran olen aamuisin treenannut Ferron kanssa metallikapulan pitämistä, mikä ei sen mielestä ole ollenkaan mukavaa mutta kuivatun naudanmahan eteen se tekee lähes mitä vain. 

Lopuksi otettiin muutama kerta noutoa. Eka meni hyvin, Ferro meni kapulalle reippaastai ja toi sen samaa vauhtia takaisin. Seuraavassa se sitten ennakoi ja komensin sen takaisin sivulla ja annoin noutokäskyn, jonka jouduin toistamaan enenkuin Ferro lähti noutamaan.  Vielä pari toistoa ja ne meni nyt kunnialla vaikka nyt odotutin heitonjälkeen normaalia pitempään ennen kuin annoin noutokäskyn.

Huomenna mennä raunioporukan kanssa Ojankoon treenaamaan, toivottavasti sää suosii ja päästään treenaamaan telineitä. Ne on Ferolla vähän hukassa, johtuen vähäisestä treensistä.