Vappuaatton sain vapaaksi, joten suunnistimme lauantaina kohti Sammatin mökkiä.  Ferrolle otin toko-rekvisiittaa mukaan, mutta mitään pitkää treeniä en suunnitellut.

Immu ja Ferro saavat mökillä olla vapaana ulkona ja kumpikin viihtyy siellä hyvin. Lauantaina tehtiin lähimetsään pari lyhyttä lenkkiä, mutta muuten pojat saivat puuhata omiaan.

Sunnuntaina tehtiin aamupäivällä 1,5 h lenkki ja kumpikin poika oli vapaana. Immu pysyy hyvin lähettyvillä, Ferrolla on taipumusta menä välillä vähän hukkaan mutta tulee hyvin kutsusta takaisin. Ferrolla on sen verran metsästys viettiä, että linnun nähdessään ajaa sen liikkeelle mutta jättää sitten rauhaan. Jänikset kiinnostavat jos niitä nändään, mutta ei lähde jäljestämään pitkää matkaa. Toki Ferron nenä käy koko lenkin ajan.  Lenkin jälkeen pojat olivatkin sitten pitkään hyvin rauhallisia.

Ilta päivällä tehtiin Ferron kanssa lyhyt treeni. Seuraamista, maahan menoa ja luoksetulon pysäytystä. Pitkästä aikaa kokeilin myös noudun ja se meni nappiin!! Kannatti pitää taukoa ja pitää kapulaa omana aartenaan.

Muuten viikonloppuna ei sitten juuri harrastettukaan muuta kuin lenkkeilyä ja nenätyöskentelyä (ruuat pojat saavat mökillä pääasiassa ruohikkoon heitettynä).

Tokosta pidetään loppu viikko taukoa jotta Ferro jaksaisi viikonloppuna Porvoon kokeissa innostua.